Ajankohtaista
Nakkilan nuohoojat
Nakkilalainen keinutuoli presidentille
Terveydensuojeluviranomaisen käyttörajoitukset jokivedelle
Uimahallikuljetukset

  Kuulutukset
8.1.Vaikuta vesiin vesie...

  Pikalinkit
Villilän elokuvatuotantokeskus
Nakkilan kosket, virkistyskalastus
Satakunnan Viestintäalan Kehittämissäätiö
Nakkilan lasten ja nuorten harrastusvihko 2017-18
TAPAHTUMAKALENTERI
Nuorten verkkosivut
Aikamatka Satakunnassa
Porin seudun Liikenneturvallisuussuunnitelma
Ympäristöterveydenhuollon valvontasuunnitelma vuosille 2015 - 2018
Satakunnan seutulippu
Leader Karhuseutu
Vesihuoltolaitoksen vikapäivystys
Nakkilan kunnan puhelinluettelo
Käsittelyajat
Luo oma elämyksesi Satakunnassa -näyttely
ARA:n tuet
Linja-autoaikataulu 70 ja 71 Kokemäki
Satakunnan kärkiluontoreitit
Ikäihmisten liikuntakalenteri 2017
Nakkilassa yhteistyötä ja Leader euroja 1.3.2018


Ajankohtaista


  31.8.2016 - Nakkilan nuohoojat
  Davidsson Marko
  puh. 0400 883 514

  Lehtimäki Tomi
  puh. 044 094 0826

  15.11.2017 - Nakkilalainen keinutuoli presidentille
  Nakkilan kunta luovutti 14.11.2017 tasavallan presidentti Sauli Niinistölle nakkilalaisen keinutuolin presidentin virka-asunnolla Mäntyniemessä. Presidentille luovutettu keinutuoli on ollut Nakkilan kunnan perinne jo useiden presidenttien ajan.

  Keinutuolia olivat luovuttamassa valtuuston puheenjohtaja Ilmo Myllymaa, valtuuston II varapuheenjohtaja Terttu Viinamäki, kunnanhallituksen puheenjohtaja Harri Aalto, kunnanjohtaja Matti Sjögren ja keinutuolin valmistanut Kari-Pekka Kankeri.

  Katso kuvat linkistä.
  https://mariank2.kuvat.fi/i/9c79af79c64fc25da521f7980a77e08b

  22.1.2018 - Terveydensuojeluviranomaisen käyttörajoitukset jokivedelle
  Tiedote 5.2.2018

  ELY-keskus asetti katselmuslautakunnan selvittämään Harjavallan lämpölaitoksen öljyvahinkoa

  Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus asetti 1.2.2018 öljysuojarahastolain (1406/2004) 26 §:n mukaisen katselmuslautakunnan selvittämään Pori Energia Oy:n Harjavallan lämpökeskuksella 21.12.2017 tapahtunutta öljyvahinkoa. Katselmuslautakunta toimii arviolta vuoden 2018 loppuun tai siihen saakka kun tehtävä on suoritettu.

  Katselmuslautakuntaan on nimetty neljä ELY-keskuksen viranhaltijaa, jotka yhdessä edustavat ympäristön-, luonnon- ja vesiensuojelun tehtäväalueita.
  Katselmuslautakunnan tehtävänä on selvittää tapahtuneesta öljyvahingosta aiheutuneet vaikutukset ympäristölle ja asianosaisille, joihin vahingon vaikutukset kohdistuvat sekä arvioida vahingon johdosta suoritettavat mahdolliset korvaukset.

  Lautakunta seuraa torjuntatoimenpiteiden edistymistä, arvioi asiantuntijaelimenä vahingon ympäristövaikutuksia sekä tekee myöhemmin puhdistustöiden päätyttyä maastokatselmuksia kiinteistöillä, joihin vahingon vaikutukset ovat kohdistuneet. Lautakunta kuulee laajasti asianosaisia sekä laatii työstään loppuraportin. Katselmuslautakunnan toiminnasta ja päätelmistä tiedotetaan.

  Lisätietoja:
  Ylitarkastaja Kimmo Pakarinen p. 0295 022 922
  Mediatiedote 2.2.2018 - heti julkaisuvapaa
  Pori Energia Oy

  Jää hidastaa öljyn talteenottoa Kokemäenjoella Harjavallassa

  Öljyntorjuntatöitä on edelleen jatkettu Kokemäenjoella Harjavallassa seitsemän päivää viikossa. Tällä hetkellä kerätyn talteensaatu määrä on yhteensä noin 18,5 m3, mikä on reilu kolmasosa kaikesta öljystä. Noin neljä kuutiota öljystä saatiin ennen jokeen joutumista talteen Pori Energian lämpökeskukselta ja 14,5 m3 on saatu talteen Kokemäenjoesta öljyntorjuntatoimin. Ilmaan haihtuneen öljyn määrästä ei ole tarkkaa arviota.

  - Tilanteet öljyntorjunnassa vaihtelevat esimerkiksi veden virtausnopeuksien ja jääolosuhteiden muutosten mukaan nopeastikin, mutta nyt joki on Harjavallassa niin jäässä että öljyä kerätään talteen tällä hetkellä vähäisiä määriä. Olemme asentaneet jokeen öljysensoreita Harjavallan patoalueelle ja Poriin Lukkarinsannan varavedenottamolle. Sensorien ansiosta saamme heti hälytyksen, jos sensori havaitsee öljyä, kertoo Harjavallan öljyntorjuntatoimien operatiivinen johtaja Kalle BaskMeritaito Oy:stä.

  Pori Energia tiedottaa öljyvahingosta jatkossa aina tarpeen mukaan

  - Olemme tiedottaneet öljyvahingosta sen sattumisen jälkeen vähintään kerran viikossa. Jäätilanteen takia harvennamme tiedotusta toistaiseksi tarpeen mukaan tapahtuvaksi. Jäiden sulamisen jälkeen öljyä päästään keräämään talteen jälleen isompia määriä. Teemme Varsinais-Suomen ELY-keskuksen sekä Harjavallan, Ulvilan ja Porin kaupunkien viranomaisten ja päättäjien kanssa vahinkoon ja sen tiedottamiseen liittyvää yhteistyötä. Esimerkiksi Varsinais-Suomen ELY-keskus tiedottaa 24.-25.1. tehtyjen vesistövaiktustutkimuksen tuloksista tulevien viikkojen aikana, kertoo Pori Energian energiayksikön johtajaTimo Mäki.

  - Tulemme ehdottomasti jatkamaan aktiivista tiedottamisen linjaa. Kannamme vastuumme tapahtuneesta ja siksi yrityksellemme on tärkeää kertoa avoimesti kaikesta vahinkoon liittyvästä, sen vaikutuksista sekä tehdyistä toimenpiteistä, summaa Mäki.

  Asukkaat voivat edelleen ilmoittaa tekemiään öljyhavaintoja

  Asukkaat voivat ilmoittaa tekemiään öljyhavaintoja edelleen ja koko kevään ajan öljyntorjuntatöistä vastaavalle Meritaito Oy:lle:
  e-mail: Ot.harjavalta@meritaito.fi
  puh. 040 194 0810
  Tähän mennessä asukkaiden yhteydenottoja on tullut yhteensä kahdeksan kappaletta.

  Lisätiedot
  Pori Energia
  Timo Mäki
  Energiayksikön johtaja
  timo.maki@porienergia.fi
  044 701 2170  Linkki jokiveden käyttörajoituksiin
  http://www.pori.fi/uutiset/2018/01/kokemaenjoenvedenkayttorajoitukset.html#.WmWuh9JlJ8J

  29.1.2018 - Uimahallikuljetukset
  Nakkilalaisten ilmaiset uimahallikuljetukset tiistaisin lähtevät Nakkilan torin pysäkiltä kello 17.00. Vuoroviikoin kuljetus suuntautuu Ulvilan ja Harjavallan uimahalliin. Takaisin uimahallilta linja-auto lähtee kello 19.15.